Gujarati Rashifal: રાશિ ભવિષ્ય APP
Aşağıdaki özelliklerle cep telefonunuza günlük, haftalık, aylık ve yıllık burç, şaka, gita gyan vb. güncellemeleri ücretsiz alarak günlük hayatınızı besleyin:
Ücretsiz günlük, haftalık aylık ve yıllık burç, günlük alıntı, shlok, ilham cümlesi, gita gyan ve çok daha fazlası..
- Günlük hayatınız için kullanımı kolay
- Okumaya vaktiniz yoksa oynat düğmesine basmanız ve raşifalinizi dinlemeniz yeterli.
- 2021 Rashifal - Dainik, Saptahic, Masic, Varshik
- Tanrı, Tanrıça ve sant darshan
- En çok sevdiğiniz bazı ilginç şeyler:
- Günlük alıntı, shlok, ilham cümlesi, gita gyan ve çok daha fazlası..
- તમારા રોજિંદા જીવન માટે અને ઉપયોગમાં સરળ
- જો તમારી પાસે વાંચવાનો સમય ન તો ફક્ત પ્લે બટન દબાવો અને તમારું રાશિફળ સાંભળો
- રાશિફળ - દૈનિક, સાપ્તાહિક, માસિક, વાર્ષિક
- ભગવાન, માતાજી અને સંત દર્શન
- કેટલીક ઇન્ટરેસ્ટિંગ વસ્તુઓ જે તમને સૌથી વધુ ગમશે:
- દૈનિક સુવિચાર, શ્લોક, પ્રેરણા દાયક વાક્ય, ગીતા જ્ઞાન અને ઘણું બધું...
Gujarati uygulamasında Ücretsiz Rashifal veya Burç Özellikleri:
Dainik Rashifal - દૈનિક રાશિફળ (Aaj Nu Rashifal - આજનું રાશિફળ)
Saptahik Rashifal - સાપ્તાહિક રાશિફળ
Masik Rashifal - માસિક રાશિફળ
Varshik Rashifal - વાર્ષિક રાશિફળ
- Ağ (Koç) - મેષ
- Vrushbh (Boğa) - વૃષભ
- Mithun (İkizler) - મિથુન
- Kark (Kanser) - કર્ક
- Singh (Aslan) - સિંહ
- Kanya (Başak) - કન્યા
- Tula (Terazi) - તુલા
- Vrushik (Akrep) - વૃશ્ચિક
- Dhanu (Yay) - ધનુ
- Makar (Oğlak) - મકર
- Kumbh (Kova) - કુંભ
- Meen (Balık) - મીન
Bhagwan Darshan - ભગવાન દર્શન
Mataji Darshan - માતાજી દર્શન
Sant Darshan - સંત દર્શન
Suvichar - સુવિચાર
Shlock - શ્લોક
Prerna Dayak Vakya - પ્રેરણા દાયક વાક્ય
Gita Gyan - ગીતા જ્ઞાન
Chankya Niti - ચાણક્ય નીતિ
Ajab Gajab - અજબ ગજબ
Şakalar - જોક્સ
Shayri - શાયરી