Tamil Comedy & Punch Dialogues APP
1.GP முத்து - GP Muthu
2.யூ டியுபர்ஸ் - Youtubers
3. ஹிப்ஹாப் தமிழா - Hiphop Tamizha
4.ரெட்டின் கிங்ஸ்லி - Redin Kingsley
5.எஸ் ஜே சூர்யா - SJ Surya
6.கவுண்டமணி - Goundamani
7.வடிவேலு - Vadivelu
8.சந்தானம் - Santhanam
9.ரஜினி - Rajini
10.கமல் - Kamal
11.அஜித் - Ajith
12.சூர்யா - Surya
13.விஜய் - Vijay
14.தனுஷ் - Dhanush
15.சிம்பு - Simbu
16.சிவகார்த்திகேயன் - Sivakarthikeyan
17.விஜய்சேதுபதி - Vijay Sethupathi
18.சூரி - Soori
19.விவேக் - Vivek
20.யோகிபாபு - Yogibabu
21.செந்தில் - Senthil
22.விஜயகாந்த் - Vijayakanth
23.மாதவன் - Madhavan
24.ரோபோ சங்கர் - Roboshankar
25.ஜீவா - Jeeva
26.கார்த்தி - Karthi
27.கருணாஸ் - Karunas
28.சசிகுமார் - Sasikumar
29.மற்ற நடிகர்கள் - Others
30.நயன்தாரா - Nayanthara
31.கோவை சரளா - Kovaisarala
32.மற்ற நடிகைகள் - Actress
33.ஷின் சான் - Shinchan
34.All Dialogues
Disclaimer:
We don't claim right on any file in this application. All the content provided in this application is taken from other places and we just recommend it to you to listen .We do not host any of these Audios. All rights reserved to the content's respective owners.